Perjantaina saimme vieraita Äänekoskelta. Anne ja Main Tala-veli tulivat meille yöksi, jotta olisivat lähempänä seuraavan päivän TOKO SM -kisapaikkaa Klaukkalassa. Mai ja Pinja ottivat vieraat vastaan aika vähäeleisesti, mutta napero oli sitä mieltä, että eno tuli nyt sen alueelle . Perjantaina Hali oli sitä mieltä, että Tala-enon olisi parasta olla vain olohuoneessa, että ei vaan vahingossakaan saisi meidän eväitämme ja lauantaiaamuna sen piti puolustaa kissaa makuuhuoneessa. Kokonaisuudessaan koirulit tulivat kuitenkin ihan kissaakin myöden hyvin toimeen. Ulkona illalla Hali esitteli vielä mutakylpypaikkaansa enolle, joka kilttinä koirana totteli emäntäänsä ja jätti rapakylvun väliin toisin kuin meidän pikkuneiti.

Lauantaiaamuna sitten aikaisin aamulla kisakentälle. Meikäläisen koirat jäivät kotiin, joten toimin paikalla lähinnä kenneltyttönä. Kivaa oli ja tuli nähtyä paljon tuttuja ja tutustuttua vähän uusiinkin tuttavuuksiin, nimittäin katalaporukkaan. Helle verotti monien suorituksia selvästi, ja Haralle sattui vielä ilmeinen juoksunarttu edelliseksi suorittajaksi. Tulihan siellä toki onnistumisiakin, ja toivottavasti jokainen on onnellinen niistä. Erityisen hienoa oli katsella Veeran ja Saran loistosuoritusta, josta tulos EVL1 pistein 259,5. Hienoja suorituksia tuli muillakin, vaikka huipuimmat suoritukset jäi valitettavasti tällä kierroksella näkemättä. Sykähdyttävää oli katsella myös 10 vuotiaan Jonnan suoritusta voittajaluokassa. Muutamia kuvia tokokisoista voi katsastaa osoitteesta https://picasaweb.google.com/lh/webUpload?uname=110584088271718939361&aid=5617188436303976961

Lopuksi vielä kylpyretki hiekkakuopille haettuamme mun turilaat vielä mukaan. Halikin on tullut jo innokkaaksi uimariksi, vaikkakin uinti on alkuunsa sellaista penturäpiköintiä, mutta paranee aina loppua kohden. Erityiskiitokset päivästä Annelle ja ihanaiselle Talalle, jonka ihanuutta myös yksi tuomari kehaisi.