Tiistaina Main ryhmää oli kouluttamassa Jukka Henriksén. Meillä oli todella kivat lyhyehköt radat, joissa harjoittelimme "jaakotuksia". Ne toimii Maille todella hyvin ja ne mahdollistaa mulle nopeamman ohjauksen. Olen siis valmiiksi kertomassa seuraavan suunnan ja saan kulkea koko ajan eteenpäin. Peruuttaessa päädyn nimittäin hyvin helposti selälleni ja lisäksi olen peruuttaessa todella hidas. Rimat olivat 55 cm korkeudessa eivätkä tuottaneet mitään ongelmaa. Tästä lähtien pidän rimat aina ylhäällä.

Keskiviikkona koulutusryhmässäni ja Jedin ryhmässä oli läsnäolijoita vähän pakkasen ja hiitoloman vuoksi. Ajattelin sitten ottaa Main myös mukaan. Mai sai kuitenkin jäädä kotiin, koska sepelimuru oli viiltänyt anturaan haavan. Pienestä haavasta tulikin sitten aika tavalla verta. Maikkis antoi onneksi kiltisti hoitaa ja paketoida haavan ja jäi sitten kotiin kipeän tassun kanssa. Haava parantuikin sitten nopeasti eikä se ole sen koommin vaivannut.

Jedi sai treeneissä tehdä samaa rataa kuin Mai teki Timo Rannikon kurssilla. "Saksalainen" toimi Jedille tosi hyvin. Näemmä Jedille kannattaa käyttää käännöksissä nopeita selän taakse jättöjä, kikkakäännöksiä. Jedi kulki ihan kivasti vaikka onkin nykyään niin kovin hitaan tuntuinen kuin Maihin vertaan. Itsellä ei vaan tahtoneet jalat toimia kylmässä seisomisen vuoksi. Seisoin ensin 1,5 tuntia pakkasessa koulutuksen ajan. Sen jälkeen tehtiin lämmittelylenkki minkä jälkeen katsoin Pedun ja irlannin terrieri Neeran suoritusta, paikallaan taas pakkasessa. Jedihän oli kaikki nämä väliajat lämpimässä vessassa. Mulla oli sitten aika tönköt jalat.