Kaikissa muissa lajeissa paitsi tokossa on mukana Maille myös tekemisen palkka. Tokossa on Main mielenkiinto höltynyt kun makkarat ja lelut laitetaan piiloon. Onhan se tehnyt töitä, mutta ei niin innokkaasti kuin haluaisin. Tieto taskussa olevista palkoista ei ole aivan riittänyt pitkäkestoiseen hyvään työskentelyyn.

Paikallamakuusta Mai saa aina kissan ruokaa. Sen Mai tietää ja odottaa sitä rauhallisesti maassa maaten. Sillä olen saanut paikallamakuun hyväksi ja varmaksi. Siinä ei siis ongelmaa.

Ongelmat ovat olleet lähinnä muissa osa-alueissa. Nyt salainen ase on löytynyt. Nauru Olen jo aikaisemmin kirjoittanutkin kuinka Mai sekoaa isosta nahkapallosta. Se pitää tappaa. Se on ainoa lelu, jota Mai ei tarjoa minulle vaan tappaa ja kuljettaa sitä ihan itsekseen. Palloa kuljetetaan nykyään punaisessa kangaskassissa, joten Mai tietää kassin nähtyään mitä sisältä löytyy. Nyt siis riittää, että pallo kasseineen kiikutetaan treenipaikalle puuhun tai muuten ulottumattomiin. Intoa riittääkin sitten ihan toisin kuin ennen. Hyvä niin, koska koe on jo kahden ja puolen viikon kuluttua.

Se kokeen lähestyminen kävi tänään vähän jännittämään. Liikkeet eivät ole vielä niin hyviä kuin kahden viikon kuluttua täytyy olla ja se koe on meidän agilityhallilla. Voi olla, että koira vähän kuumuu. Täytyy varmaan uhrata jokuset yöunet ja käydä hallilla treenailemassa tokoa. Ulkona ei ole mitään ongelmaa, mutta sisätilat mua hirvittää.