Tämä viikko on mennyt ihan perinteisellä kaavalla. Tiistaina oli Main treenit ja meitä oli kouluttamassa Sari Vähäniitty. Sarille kiitos mielenkiintoisesta ja haastavasta radasta. Jedin ryhmässä treenasimme Mikko/Mari -kurssilla oppimiamme asioita. Jedi oli riemuissaan kun sai tehdä monta lyhyttä harjoitusta ja sai siten paljon palkkaa. Torstaina siirryimme kesäaikaan ja Jedillä lyheni turkki. Nyt Jemppa on kauttaaltaan lyhyessä turkissa ja näyttää oikein sporttiselta. Perjantaina viimeistelimme turkin. Tällä kerralla trimmaus meni kahdessa illassa (en halua pakottaa koiraa liian pitkiin sessioihin).

Perjantaina on meidän koirille tullut tavaksi pitää kotibileet. Tällä kerralla ilmeisimmin Pinja oli ottanut keittiön sivupöydältä kananmunapaketin, jossa oli vielä noin tiun verran munia. Niiden kanssa oli sitten juhlittu sängyllä. Töistä tultuani löysin kananmunan kuoren paloja täynnä olevan sängyn. Siellä täällä oli myös kananmunan roiskeita. Oli ilmeisesti ollut kivaa. Kuten tiedämme, juhlinnasta seuraa välillä paha olo. Niinhän siinä kävikin tällä kertaa; Maille meni maha sekaisin. Iltalenkin jälkeen piti vielä tarkastaa takapuoli mahdollisten ripulijälkien pesua varten. Ei ollut sotkua pepussa, mutta muutama veritippa oli ilmestynyt karvoille. Juoksu on alkanut. Taas aivan yllättäen ja varoittamatta. Ilmeisesti Pinjan lopuillaan oleva juoksu on aikaistanut juoksua muutamalla viikolla. Olihan juoksun tulo muutenkin kyllä tiedossa.

Nyt meillä jää sitten molemmat pääsiäiskisat (neljä starttia) väliin, mutta tuleehan noita kisoja. Toisaalta ihan hyvään aikaan juoksu alkoi. Nyt hallin kunnostusviikko sattuu juoksun ajalle ja on myös helpompi suunnitella loppukevään ohjelmaa. Juoksu on sitten ohi kun aurinko alkaa paistaa täydeltä terältään. Riippuen Main mielentilasta ajattelin, että voisimme treenata hieman tokoa ja mennä omien hyppyjen kanssa harjoittelemaan jollekin kentälle tai sitten me voidaan vaan lepäillä.