Tajusin eilen, mikä Main koeseuraamisessa oli vikana.

Olen yrittänyt parantaa Main tokovirettä lopettamalla liikkeet eteenlähetykseen, mistä Mai pitää. Alkuviikosta tein "harjoituskokeen" ystäväni avustuksella Maille uudella hiekkakentällä. Tein kaikki muut liikkeet paitsi paikallamakuun ja hypyn. Liikkeiden välissä annoin vain suullisia kehuja. Liikesarjan lopetin eteenlähetykseen, jota varten Minna laittoi Main nähdässä palkkarasian kentän päätyyn. Ajattelin nostaa panoksia täksi kerraksi ja palkkana oli pekonia.

Liikkeet menivät suhteellisen hyvin, koska silloin Mai vielä piti kontaktia seuraamisen aikana. Ainoastaan maahanmeno piti ottaa kahteen kertaan, koska ensimmäisellä kerralla Mai jäi seisomaan. Huomasin kyllä, että palkattomuudella oli hienoista vaikutusta. Lopulta Mai sai siis pekoninsa ja supersuosikki pallonsa. Pallon kanssa Mai sitten juoksikin itsensä läkähdyksiin.

Kokeessa Mai taisi etsiä palkkaansa, vaikka en ole vielä kertaakaan laittanut palkkaa salaa eikä se ole odottanut siellä liikkeiden aikana. Nyt tästä viisastuneena pidän pekonit ja muut palkat itselläni. Lähitulevaisuudessa meillä on maahanmeno (paikalla, tanssiessa, juostessa, kävellessä) ja luoksetulo tehotreenissä.

Kokeilin muuten myös mustasukkaisuuden voimaa tokoon. Torstaina tokoilin ensin Jedin kanssa, sitten Pinjan ja vasta lopuksi Main kanssa. Mustasukkaisuudesta oli näemmä apua. Mai seurasi niin kauniisti hyvässä kontaktissa ja kuunteli, mitä sanon.