Osallistuin ensimmäistä kertaa agilityurallani agirotuun. Useimpina vuosina olemme olleet agirodun aikaan mökillä tai jossain muualla lomailemassa eikä yhdestä ainokaisesta kisaavasta katalasta ole joukkuetta saanut kasaan. Agilityssa kisaavia aussieita on sentään pilvin pimein, joten joukkueeseen oli pakko osallistua. Kaiken kaikkiaan joukkuekisaan osallistui kolme aussiejoukkuetta.

Kaikki muut joukkueessamme olivat jo pidemmälle edenneitä. Me emme olleet puolestamme tehneet vielä yhtään ratavirheetöntä kisarataa, mutta agirotujoukkuekisa ei ole niin totista touhua. Ja miten kävikään. Mai-neiti teki hienon ja nopean 0-radan. Tällä kertaa ohjasin oikein varman päälle enkä välittänyt kurveista. Vähän sinne tuli ylimääräistä mutkaa, siis Maiksi ylimääräistä mutkaa. Nyt vaan sitten ratavirheettömiä ratoja tekemään virallisiinkin kisoihin.

Valitettavasti suoritusta ei saatu videolle, koska Juha päätti lopettaa kuvaamisen juuri ennen suoritustamme, koska sadekuuro juuri yltyi. Kamerassa olisi ollut kyllä roiskesuojaus, mutta ei voi mitään. Tuleehan noita ratoja.

Tapahtuma oli todella mukava. Osallistuimme vain joukkurataan, kuljeskelimme ympäriinsä ja juteltiin tuttujen kanssa. Siellä olikin todella paljon porukkaa. Osin Maille 650 g noutokapulan ja varapatukaksi kankaisen kaksi kahvaisen patukan. Ne kun ovat Main suosikkeja ja yksi on jo rikottu. Yksi nahkainen patukka meni kyllä vielä heti ensileikissä puhki.