Tänään alkoi jo perinteeksi muodostuneet syysskabat, joiden järjestäjinä toimivat HAU (tätä me edustamme) ja ATD. Jo useamman vuoden ajan näissä kilpailuissa on ollut ulkomainen tuomari, minkä vuoksi olenkin yleensä osallistunut itsekin näihin kilpailuihin. Tällä kertaa vierailevana tähtenä on Ronald Mowen Hollannista. Toisella radalla tuomarina toimi Seppo Savikko.

Aamulla aloitimme Mouwenin tuomaroimalla radalla B ulkokentällä. Rata ei ollut todellakaan mikään perinteinen M-kirjaimen mallinen I-luokan rata, vaan kulkureitin varrella oli pitkin matkaa "vääriä" esteitä. Tällä radalla meidän kohtaloksemme koitui suunnittelemani takaaleikkaus puomin edessä. Mai oli menossa kovaa vauhtia puomia kohden, joten aloitin takaaleikkauksen. Mai kuitenkin jarrutteli, minkä johdosta jyräsin koirani . Tästä johtuen Main pää kääntyi vieressä olevaa putkea kohden ja sinnehän se suikahti. Tästä siis hylätty tulos. Loppu rata meni mielestäni suht hyvin. Keinulla olisi  voinut kyllä olla parempi pysähtyminen, nythän se pysäys meni oikeastaan keinun sivuun. Kokonaisuudessaan kiva rata mennä, ja suoritukseemmekin oli oikeastaan tyytyväinen.

Radalla A tuomarina toimi Seppo Savikko. Tämäkin rata oli ainakin kolmen vuoden takaisiin I-luokan ratoihin nähden haasteellinen, mutta kiva kuitenkin. Tällä radalla Mai tiputti puomin jälkeisen riman, mutta syy oli kuitenkin minun. Olin nähnyt muutaman koiran hyppäävän tässä vaiheessa lähtöhypyn ja Mai oli mielestäni menossa juuri sinne. Silloin suustani pääsi jokin ihmeellinen refleksinomainen älähdys , mikä valitettavasti vielä aiheuttaa sen, että Mai tipauttaa riman. Muutenhan se oli ihan virheetön hieno rata. Olin oikein tyytyväinen koiraani ja vähän itseenikin, vaikkakin se virhe harmitti. Tulos siis 5.