Tänään jätimme Main kanssa hakutreenit väliin ja suuntasimme yksityiskentälle Espooseen BH-kokeeseen. Tuomarina meillä oli Eeva Linnala. Todella kannustava ja iloinen tuomari. Ja koehan meni läpi hyväksytysti, joten nyt meille on avautunut portti PK-uran tielle .

Lyhyestä virsi kaunis: Seuraaminen ei ole vieläkään täydellistä (täysin tiedossa), mutta parempaa kuin aikaisemmin. Täyskäännökset huonot, joten ne otetaan nyt tehotarkkailuun. Muut käännökset selvästi parantuneet. Henkilöryhmätyöskentely ruosteessa harjoittelemattomuuttaan. Istumisessa Mai meni maahan, mutta se taisi johtua palkattomuuden aiheuttamasta epävarmuudesta. Oikea maahanmeno oli nopea ja luoksetulo lähes täydellinen. Lähes tarkkoittaa sitä, että nopeutta voi vieläkin lisätä ja perusasentoon Mai voisi tulla näpäkämmin. Paikallamakuu oli täydellinen. Ensimmäisestä maahan ja siellä makasi kuin tatti kunnes toisin käskettiin. Kaupunkiosuus meni kuin normaalistikin eli ulkopuoliset häiriöt eivät vaikuta Main ulkoiluun. Tuomari oli otettu Main hienoista pysähtymisistä ennen kehä III:n ylitystä sekä yli-käskyn odottamista rauhallisena.

Mai näytti taas ihan pikkukeijukaiselta liehuvan vaalean häntässä kanssa jäyhien saksanpaimenkoirien ja belkkareiden keskellä. Hyvin siis meni, mutta ei liian hyvin, että jää harjoiteltavaa koko kesäksi.