Helatorstaille olin ilmoittanut meidät I-HAH:n ja Jankk ry:n kisoihin molempiin kahteen starttiin. Päivän asetelma oli sellainen, että jos SM-kisoihin yksilöradoille mielii, on kaikilta neljältä agilityradalta tultava ratavirheetön suoritus.

Helsingissä aamulla ensimmäinen rata oli ratavirheetön eli 0-rata, sijoitus 5/40. Toisella radalla puolestaan ohjasin huolimattomasti ja Mai hyppäsi väärän esteen. Yritin kyllä ohjata loppuun asti hyvin, mutta hylätty olisi tullut myöhemminkin välistävetotilanteessa. Siinä meni sitten mahdollisuudet päästä SM-kisoihin. Minä kun en ole ilmoittanut meitä enää useampiin kisoihin ennen SM-kisojen ilmoittautumisen päättymistä. Mutta mitäs sitä harmittelemaan kun tyytyväinen saa olla jo saavutettuihin onnistumisiin.

Janakkalan kisoissa ei enää sitten ollut paineita “SM-nollista”. Ja sehän näkyi, koska molemmat radat olivat ratavirheettömiä. A-kisassa sijoituksemme oli 8/43 ja B-kisassa 9/42. Lisäksi meitä pyydettiin australianpaimenkoirien rotuyhdistyksen SM-joukkueeseen ja minähän suostuin. Pääsemme siis kuitenkin kisaamaan Nastolaan kahden viikon päästä.

Yhteenvetona: Viikon aikana 5 0-rataa, joista yksi hyppyradalta. Kaikkiaan startteja 12, joihin olen kuitenkin kaikkiin suurimmalta osaltaan tyytyväinen.

Janakkalassa Mai oli kisaamassa toistamiseen samoissa kisoissa Elsa-äitinsä kanssa. Jälkimmäisellä radalla Pirjo ja Elsa tekivät myös ratavirheettömän radat, joten pari sai SM-kisoja varten uupuvan 0-tuloksen. Paljon onnea SM-kisoihin J